KONTAKT

Draga moja (pošto tvoje ime još uvek ne znam, ali osećam da ćemo se uskoro upoznati), ja sam Nikolina, i veoma mi je drago što si u ovom trenutku baš ovde.


Verujem da ako mi se obratiš samo imenom, bez persiranja, ne znači da me ne poštuješ, već si samo prijateljski raspoložena i to mi se jako sviđa.

Takođe verujem da je obostrana komunikacija pola dobro obavljenog posla, te se unapred radujem što ču dobiti tvoje pitanje, komentar, pohvalu ili kritiku. Da, volim ja i kritike, jer samo pomoću njih napredujem.

Ako te zanima nešto više o poslu Virtuelnog Asistenta i samoj obuci, detalje o terminima, konkretnom programu i još nekim sitnicama pročitaj ovde ili još bolje, ako imaš neko goruće pitanje, bolje mi se obrati u fb grupi, u kojoj ćeš sigurno brže dobiti odgovor.

E, sad ako te pak zanima gde možeš da nađeš Virtuelnog Asistenta za svoju kompaniju, sigurna sam da će jedna osoba od 53, koje su do sada završile obuku, biti pravi pogodak baš za ono što tebi treba. U tom slučaju, molim te da navedeš detalje o samom poslu i poziciji, kako bih mogla da te povežem sa pravom osobom.

I još jedna jaaako važna stvar: Ako ti ne odgovorim u roku od 24 časa, a radni je dan (znaš ono od 9-17h, pon-pet), sigurno se ili porađam ili sam negde u nekoj nedođiji, bez interneta, na predlog mog dragog supruga-istraživača sa decom glumimo braću Kret (ma da, onaj crtani) 🙂

U svakom slučaju, živa sam i čim se vratim u normalno stanje, čujemo se.